Singlereizen

op vakantie met singles

singlevakantie

De groep van singles wordt als maar groter waardoor er een nieuwe reistrend is ontstaan, die van de singlereizen. Je gaat alleen op vakantie maar hebt toch de gezelligheid van een groep. De insteek van een dergelijke single vakantie is om er samen wat van te maken terwijl er meer dan genoeg ruimte is om je eigen ding te doen, andere singles reizen mee en samen wisselen jullie de ervaringen uit die tijdens de vakantie worden opgedaan.

Een reisorganisatie die een mooi aanbod singlereizen heeft is Kras, hier voelen singles zich al snel thuis omdat niets aan het toeval overgelaten om van de reis een fantastische ervaring te maken.

Ga ontspannen op vakantie zonder allerlei zaken te hoeven regelen, alles komt in kannen en kruiken. Singlereizen zijn er in verschillende soorten en maten, kijk welke bestemming leuk lijkt en selecteer de leeftijdsgroep zodat de groep medereizigers in balans blijft. Vaak zijn de groepen gemengd en is de verhouding van mannen en vrouwen redelijk gelijk.

vakantie voor singles

Vakantie voor singles

Een vakantie met andere singles begint meestal op de luchthaven van vertrek, dit kan al best een leuke kennismaking zijn, omdat iedereen die meegaat ook alleen is, als u dan op uw bestemming bent aangekomen, hebt u vast al leuke contacten opgedaan. Singlereizen zijn met zorg samengesteld zodat iedereen het er naar zijn zin zal hebben. De één is wat sportiever dan de ander en is op zoek naar activiteiten die hem of haar uitdagen, andere singles willen veel uitgaan en feestvieren. Misschien wil jij wel gewoon gezellig met anderen op het strand liggen en leuke dingen doen in de omgeving, het maakt niet uit wat je wil, er is een singlereis die bij je past.

Reis met andere singles naar een schitterende locatie aan de Middellandse zee, of de Atlantische kust, hier vind je campings, hotels of resorts die geheel ingericht zijn voor singles. Maar je kunt ook voor de Ardennen, Curaçao, de Griekse eilanden of Marokko kiezen. Kortom voor de leukste singlereizen naar de meest boeiende vakantiebestemmingen ter wereld is er genoeg aanbod, kijk rustig rond in het vakantieprogramma van Kras om uit het grote aanbod van singlereizen een keuze te maken, er zit altijd wat voor je tussen.