Strandvakantie

zon, strand en een blauwe zee

strand en zee

In ons land lijkt het zomerweer steeds verder achteruit te gaan. In plaats van een zonnebank zou u ook eens een ander land kunnen bezoeken, waar de zon u wel tegemoet lacht. Feit is dat de afgelopen jaren steeds meer Nederlanders verlangen naar een strandvakantie in een warm land. Veel mensen willen niet al te ver van huis gaan. Ook binnen Europa zijn genoeg warme landen te bezoeken.

Zoekt u een strandvakantie op een bestemming met de meeste zonuren, zee, strand, leuke dorpjes en uitstekende restaurants, kijk dan een bij het aanbod van Tui, de keuze is enorm en er zit altijd een reis bij die u zal aanspreken. Er zijn naast urenlang zonnen nog vele andere activiteiten om te doen zoals surfen, zeilen, kanoën, roeien of duiken. Vraag de reisleider naar de mogelijkheden.

Wij presenten u de mooiste strandvakanties tegen scherpe prijzen naar vele vakantielanden met zon, zee en strand. Droom weg bij de gedachte aan een plek onder een palmboom of een verfrissende duik in de azuurblauwe zee. Ontdek is dat ene leuke restaurantje in de badplaats waar u verblijft en wandel over de mooiste stranden terug naar uw hotelkamer. Of u nu kiest voor een all inclusive vakantie aan de kust van Turkije of een luxe villa op het goudgele strand van Montenegro, het fraaie weer en de gezellige sfeer zorgen altijd voor een onvergetelijke strandvakantie waar u met plezier aan zal terugdenken.

relaxen aan het strand

De mooiste stranden

zoek de zon op
  1. Kijk op de site van TUI waar de mooiste stranden zich bevinden.
  2. All inclusive aanbiedingen naar vele zonbestemmingen vind u hier.

Spanje, Italië, Frankrijk en Turkije zijn geweldige landen om naartoe te reizen. Voeg hier Portugal en Griekenland aan toe en het lijstje van landen met de meest populaire stranden is compleet. Omdat Griekenland de meest geliefde stranden heeft zal ik u over dit land wat meer informatie over geven. Griekenland kent een zeer lange kustlijn, waarvan bijna de helft door de Griekse eilanden wordt gevormd. De Griekse stranden zijn meestal bedekt met zand of kiezelstenen en hebben allemaal zo hun charme. De stranden grenzen daarbij aan gevarieerde vegetatie; van palmbossen tot witte rotspartijen. Het blauwe water, de steden, de vele opgravingen en de vriendelijke inwoners staan garant voor een geslaagde strandvakantie.

Wilt u lekker luieren op het strand? Wilt u genieten van een strandvakantie met een smaakvolle cocktail en Caribische muziek op de achtergrond? Strandvakanties naar tropische oorden zijn goed te betalen. Dus als u bereid bent wat verder te vliegen dan Italië of Griekenland zult u genieten van totaal andere culturen, eten en 100% zon.

duikvakantie
Klik hier voor duikvakanties

Strandvakantie, u hoeft er niet eens ver van huis voor te gaan. Ook in ons eigen land is als het weer een beetje meewerkt een prima vakantie aan het strand mogelijk. U kunt lekker tot rust komen, terwijl de kinderen in de golven duiken, beachvolleybal spelen of zandkastelen bouwen. Een huisje aan zee is voor vele de ideale manier om van het strand te genieten en tot rust te komen. Even er lekker tussenuit, los van alle beslommeringen, als er iets belangrijk is tijdens uw strandvakantie is het wel het genieten van alles wat er om u heen gebeurd. Ontmoet nieuwe vrienden, maak plezier met uw kinderen en geniet van elkaar. Ontdek welke goedkope zonvakantie aanbiedingen er dit jaar zijn en vergelijk de prijzen.

Tropische bestemmingen

Door goede luchtvaartverbindingen bent u binnen enkele uren op de plaats van bestemming, afstand is geen drempel meer. Stelt u zich maar eens voor, met een koele cocktail aan de lippen met uitzicht over de oceaan terwijl achter u de palmbomen wuiven in een koel briesje, een droombeeld? Ja dat kan, maar het kan ook werkelijkheid worden, exotische bestemmingen komen steeds dichterbij, de vluchten er naartoe zijn vaak na enkele uren al achter de rug en de prijzen lager dan u denkt.


aruba

Aruba


Bali

Bali


Cuba

Cuba


Curacao

Curacao


Senegal

Senegal


Kaapverdië

Kaapverdië