Blanes vakantie

"Zonvakantie aan de Costa Brava"

alle vakanties in Blanes

Blanes is een sfeervolle badplaats aan de Costa Brava in Spanje. Langs de vier kilometer lange kustlijn worden kleine baaitjes afgewisseld door grote stranden. Ook de jongeren vermaken zich in Blanes uitstekend door de vele uitgaansgelegenheden en het fantastische strandleven. Er is volop vertier, vele leuke bars en discotheken maken het nachtleven erg boeiend. Geniet ook van de vele goede eetgelegenheden en gezellige terrasjes in het oude deel, aan de boulevard en in het toeristische centrum.

Blanes ligt direct onder Lloret de Mar wat ook een leuke stad is om te bezoeken. Blanes is door het grote aantal winkels erg leuk. Ook de wekelijkse overdekte markt op de boulevard in het oude centrum trekken vele bezoekers. In Blanes bent u verzekerd van een heerlijke zonnige vakantie.

Zin in een leuk en afwisselend uitstapje? In Blanes heb je een overvloed aan keus. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijk dagje naar de bekende badplaats Lloret de Mar of ga je liever naar het prachtige Barcelona. Verder zijn er activiteiten als duiken en golfen en is er alle mogelijkheid om u uit te leven op een jetski, in een kano, met parasailing, waterfietsten, karten en midgetgolf. Blanes een vakantielocatie waar het goed toeven is. Aan de Spaanse kust heeft deze plaats zich ontwikkeld tot een veelbezochte toeristenbestemming.

Waarom kiezen voor een vakantie in Blanes?

  • Ontdek het levendige centrum met leuke winkeltjes en Passeig de restaurantjes op de Cortils i Vieta' boulevard.
  • Het hagelwitte lange S'Abanell strand loopt langzaam de Middellandse Zee in, geniet van de zon.
  • De vele uitgaansgelegenheden van Blanes liggen allemaal op loopafstand.
  • Kom uitwaaien in de oude haven en ga wat drinken op één van de gezellige terrassen.
  • Ga naar TUI en bekijk alle aanbiedingen van accommodaties in Blanes.
strandvakantie in Blanes
Blanes is rijk aan zon, zee en mooie stranden