Chersonissos vakantie

"de beste stranden van Amerika"

alle vakanties in Chersonissos

Chersonissos is de belangrijkste toeristische plaats op het Griekse eiland Kreta. Chersonissos ligt in het noorden van Kreta naast Stalida en Malia en ongeveer 25 km ten oosten van Heraklion. Chersonissos heeft zondermeer de beste stranden van Kreta en is voorzien van hotels, appartementen, winkeltjes, eethuisjes en disco's. Het strand ten westen van de haven is altijd erg gezellig druk, er is van alles te doen en u hoeft zich niet te vervelen. In de zomermaanden augustus en september kan de temperatuur ruim boven de 30 graden uitstijgen en is Chersonissos de echte zonvakantie waar menigeen op zit te wachten.

Wie graag los wil gaan in de vakantie zit hier helemaal goed, er zijn ontzettend veel gave clubs te vinden, van de Bio Bio voor het grote publiek tot het Hof van Holland voor de Nederlandse krakers. Chersonissos biedt alles dat er nodig is voor een heerlijke strandvakantie in Griekenland, waarbij het stappen zorgt voor een belangrijk deel van de invulling van de avond. Daarnaast is Kreta natuurlijk een prachtig eiland, waar ontzettend veel te zien valt. De jongeren kiezen er over het algemeen voor om zich te concentreren op het uitgaan en het strand. Dat neemt echter niet weg dat u er als volwassene voor kunt kiezen om het eiland te gaan ontdekken. Kies er bij voorkeur voor om in de heuvels te verblijven, aangezien het daar net wat rustiger is. De taxi kan u naar het uitgaanscentrum brengen, terwijl u aan de andere kant de mogelijkheid heeft om u daar even aan te onttrekken.

Chersonissos heeft hotels in diverse prijsklassen, kleinere hotels liggen in het drukke gedeelte van de stad, de grotere en de luxe hotels iets buiten de drukte van de stad. De plaats is beroemd om de zon, zee, strand, uitgaan en de vele leuke winkeltjes. Het is een waar jongerenparadijs met feesten tot in de vroege ochtend. De centrale ligging van Chersonissos maakt dat er vele boeiende uitstapjes te maken zijn. Deze trips zijn heel gemakkelijk met het openbaar vervoer of een huurauto te maken.

Waarom kiezen voor een vakantie in Chersonissos?

strandvakantie in Chersonissos
Chersonissos zon, zee en mooie stranden