Tunesië vakantie

"Arabische mystiek"

alle vakanties in Tunesië

Tunesië is een klein land in het noorden van Afrika, ongeveer 5 keer zo groot dan Nederland, het ligt aan de Middellandse Zee wat een heerlijke zonvakantie waarborgt. De kust heeft een lengte van 1200 kilometer en is voorzien van mooie zandstranden. Bekende badplaatsen zijn; Port El Kantaoui, Sousse, Hammamet, Monastir, Mahdia, en het palmeneiland Djerba. De temperaturen aan de kust zijn bijzonder aangenaam, in de zomer schommelen de temperaturen tussen de 28 en 34 graden. In het zuiden van het land wordt het een stuk warmer en kunnen de temperaturen oplopen tot wel 40 graden, dit onder invloed van de Sahara die hier begint.

Een vakantie in Tunesië staat in het teken van zon, zee en strand, maar daarnaast heeft het land ook een rijke cultuur. Tijdens uw zon vakantie kunt u geweldige steden met prachtige moskees en authentieke marktjes bezoeken.

Het land heeft zich laatste tijd in rap tempo toeristisch ontwikkelend, de schitterende hotels en resorts zijn daar een voorbeeld van maar even buiten het toeristisch gebied ziet u duidelijk dat men in een andere wereld leeft dan wij gewend zijn, de oosterse marken met zijn vele geurige kruidende laten zien dat het leven zich hier nog veel op staat afspeelt. Vergeet wanneer u aankopen doet in één van de kleine winkeltjes niet om af te dingen, dat is een onderdeel van het leven dat gerespecteerd moet worden.

Waarom kiezen voor Tunesië?

Kamelen van Tunesië
Maak een kamelentocht door de woestijn

Tunesië een voordelige zonbestemming

Een zonvakantie in Tunesië wordt vaak geboekt in de schitterende resorts direct aan de Middellandse Zee liggen. Tunesische badplaatsen beschikken verder over een groot aantal luxe all inclusive hotels, aangename kleine hotels en goedkope appartementen. De Tunesiër is erg vriendelijk en gastvrij.

Tunesië is een vakantieland waar het altijd zonnig is en u kunt genieten van uitgestrekte stranden en een helderblauwe zee. Beroemd zijn de vele kleurrijke marktjes waar u de mooeiste sierraden voor een zacht prijsje kunt kopen. De Middellandse Zee zorgt voor de nodige verkoeling zodat de toeristen kunnen ontspannen op de brede witte stranden van het hotel of resort in één van de vele aantrekkelijke kunstplaatsen.

Tunesië resort
Verblijf in één van de vele luxe resorts